• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Rasende Klopp: Det er sindssygt

Foto: Getty Images

Liverpool-bossen er bestemt ikke tilfreds.

Af tipsbladet.dk

Der spilles 38 kampe i Premier League, og ved siden af PL er der masser af kampe i de hjemlige cupturneringer samt Europa. Der spilles også masser af landskampe, og i det hele taget virker det bare til, at kalenderen fyldes op med flere og flere kampe.

Tyske Jürgen Klopp, der er træner for Liverpool FC, er ved at være træt af beslastningen og de mange kampe. Ikke mindst med Nations League som seneste skud på stammen af kampe i landsholdsregi.

- Det er sindssygt, hvad der foregår. Til sommer vil der være fire Nations League-kampe igen, hvilket også er skørt. Vi sagde allerede, da Nations Leaue blev introduceret, at det er en useriøs turnering, og årsagen er, at der er så mange meningsløse kampe, og der er mange venskabskampe (i landsholdsregi, red.). Men siden den turnering kom ind, er der ikke nogen kampe, man kan tage ud. Alle forbund er med, og det er spillerne, der betaler for det. Det er det glade vanvid. Det er ikke okay, at det er sådan.

- Grådigheden går ud over spillerne. Jeg vidste for eksempel slet ikke, at der var en kamp om tredjepladsen i Nations Leauge. Det giver ingen mening, siger Jürgen Klopp til tyske Sky Sports og forklarer:

- Vi har ikke længere tid til at træne. Der bruges mange penge i fodbolden, selv mere end i amerikansk sport, hvor de i øvrigt har pause hver fjerde måned samt en del forberedelse. De spiller også - "bum, bum, bum, bum, bum" - men de har pauser. Vi har hverken pauser eller ordentlig forberedelse, og der er ikke tid til at træne i løbet af sæsonen. Man skulle tro, noget ikke passede. Det faktum, at holdet stadig præsterer på et højt niveau, handler om spillerne. På den lange bane går det desværre kun én vej, og det er den forkerte vej.

Liverpool FC har i denne sæson spillet 10 kampe i alle turneringer, mens spillerne naturligvis også har kampe for de forskellige landshold.

Klubben ligger aktuelt nummer to i Premier League med 15 point efter syv kampe, et eneklt efter topholdet Chelsea FC.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.