• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp erkender: Bliver ikke vores vildeste transfervindue

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp forventer ikke, at Liverpool bliver en aktiv spiller på transfermarkedet denne sommer.

Af tipsbladet.dk

Liverpool vandt Champions League i den forgangne sæson, og selvom det ikke lykkedes at vinde Premier League samtidig, har de ikke planer om at bruge store millionbeløb på at forbedre holdet denne sommer.

Det slår cheftræner Jürgen Klopp fast, efter Liverpools testsejr over Tranmere torsdag. Liverpools nye spillere til den kommende sæson kommer indefra i form af Alex Oxlade-Chamberlain, der vender tilbage fra en skade, og unge Rhian Brewster, fortæller tyskeren. 

- Vi har dem (nye spillere, red.) allerede. Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster - de spillede ikke sidste år. Alle de unge drenge i dag er alle nye spillere for os.

- Vi vil se, hvad vi gør, men jeg tror ikke, det bliver vores største transfervindue, fortæller Klopp ifølge Sky Sports.

I testsejren over Tranmere leverede Rhian Brewster to mål, og Klopp forsikrer, at den 19-årige englænder kommer til at spille en rolle i den kommende sæson. 

- Rhian Brewster er en topspiller, han er et toptalent, og jeg har allerede fortalt ham, at han har en vigtig rolle i år, men hvor vigtig han bliver afhænger af ham. Vi får se. Han skal også spille forskellige positioner – centralt og på kanten er muligt. Jeg tror, vi vil se, hvordan vi stiller op, men der vil være muligheder for ham. Jeg er sikker, fortæller Klopp.

Rhian Brewster har fortsat sin debut på Liverpools førstehold til gode.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...