• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jürgen Klopp håber på trio til Manchester United-kamp

Foto: Getty Images

Liverpool håber, at tre skadesramte spillere kan blive klar til søndagens kamp mod Manchester United.

Af tipsbladet.dk

Liverpool har buldret derudaf i Premier League i denne sæson, og de skal søndag forsøge at hente deres 13. sejr i træk, når de tager imod ærkerivalerne Manchester United.

Forud for det opgør er der godt nyt til cheftræner Jürgen Klopp. Det lysner nemlig på lazarettet, hvor trioen Joel Matip, Dejan Lovren og Fabinho formentlig snart kan være klar igen. Cheftræner håber således, at de kan indgå i forberedelserne til weekendens kamp.

Læs også:Solskjær om stortalent: Snak om landsholdsudtagelse er for tidligt

Det fortæller han til Liverpools hjemmeside.

- Jeg venter, indtil de er på banen, og nogen fortæller mig, at de får lov til at gennemføre den fulde træning. Det ser ud som Joel Matip vil være med (til forberedelser til Manchester United-kampen, red.). Det ser ud til, at Fabinho vil være med, men måske en dag senere - jeg er ikke sikker. Dejan Lovren kan måske også være med, siger Jürgen Klopp og tilføjer:

Læs også:Jose Mourinho slår fast: Ikke jaloux på Manchester City og Liverpool

- Det betyder meget og hjælper selvfølgelig massivt. Men vi får se, hvordan det ser ud. Ugen er meget vigtig. Vi ved alle, hvad folk forventer af os i kampen mod Manchester United. Det vil også være en stor kamp, og vi prøver at være klar til den.

Af de tre har Joel Matip siddet ude længst, da han senest var i aktion i oktober. Fabinho har ikke været i aktion siden slutningen af november, mens Dejan Lovren blev skadet i starten af december.

Liverpool har imidlertid klaret sig på trods af skaderne, og de har vundet 20 af deres 21 kampe i Premier League i denne sæson. De er på førstepladsen.

Læs også:Mourinho om Christian Eriksen: Jeg er jo ikke idiot

Læs også:Lang aftale til succestræner: Thomas Frank forlænger i Brentford

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...