• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jürgen Klopp skyder vildt rygte ned: Vi har ikke råd til PSG-stjerne

Foto: Getty Images

Liverpool henter ikke Kylian Mbappé, slår Jürgen Klopp fast.

Af tipsbladet.dk

Liverpool har i to sæsoner haft en af Europas bedste angrebstrioer med Mohammed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané. Men i den seneste uge har rygter om, at klubben skulle være interesseret i en ny stjerneangriber floreret.

Ifølge flere medier var Paris Saint-Germains franske stjerneangriber Kylian Mbappe nemlig et emne hos Premier League-klubben.

Det rygte fik blandt andet sat gang i en kampagne på de sociale medier, hvor Liverpool-fans har brugt hashtagget #Mbappe2020, men nu maner Jürgen Klopp rygtet til jorden.  

Læs også:Klopp inden topbrag: Guardiola er verdens bedste manager

Det kommer nemlig ikke til at ske, understreger cheftræneren.

- Det er vanskeligt at købe en spiller af den kaliber. Jeg kan ikke se nogen klub i øjeblikket, der kan købe Kylian Mbappé fra PSG. Jeg kan ikke se nogen klub, og sådan er det. Og vi er iblandt de klubber, der ikke kan gøre det. Det er så enkelt.

- Fra et sportsligt synspunkt er der ikke mange grunde til ikke at købe ham. Han er en utrolig spiller. Men det handler selvfølgelig om pengene. Der er ingen chance. Absolut ingen chance. Undskyld for at have dræbt historien, siger Jürgen Klopp ifølge The Guardian.

Liverpool klarer sig i øjeblikket også fint. De er på førstepladsen i Premier League, hvor de har vundet 10 ud af 11 kampe i denne sæson, og de har seks point ned til Manchester City på andenpladsen. 

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Granit Xhaka kan forlade Arsenal

Læs også:Chelsea-stortalent tilbage på det engelske landshold

Læs også:Far til norsk sensation: Han passer perfekt til Premier League

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...