• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Juventus-direktør antyder kommende karrierestop for Ronaldo

Foto: Getty Images

Ronaldo har kontrakt frem til 2022, men Fabio Paratici kan kun garantere, at de har ham frem til 2021.

Af tipsbladet.dk

Juventus hentede i sommeren 2018 den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo, hvor de gav spilleren en fire årig aftale, men det forlyder nu, at angriberen måske overvejer at stoppe karrieren inden udløb.

Det antyder Juventus-direktør Fabio Paratici ifølge en række medier, som blandt andet tæller den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Læs også:Portugal tabte da Ronaldo scorede sit mål nummer 700

- Han er meget vigtig for os, og vi er glade for ham, ligesom han er det med os. Jeg har ingen tvivl om, at han vil blive her. Både i den denne sæson og i den næste, siger Paratici.

Han påpeger desuden også, at holdet ikke regner med at skulle lave nogen ændringer i det kommende transfervindue, selvom der har været historier om, at Mario Mandzukic skulle videre til Manchester United.

Læs også:Ronaldos gamle klub vil opkalde stadionet efter ham

Her fortæller Juve-bossen, at man tidligere har prøvet på at få et skifte til Qatar på plads for den kroatiske angriber, men da det ikke lykkedes for ham, så har man siden valgt at give ham lidt ro. Han er dog ikke med i Juventus' Champions League-trup, som er i centrum for Paratici.

- Vores hold er komplet, og vi vurderer, at det er et af de bedste i Europa, forklarer han.

Endelig vil han rigtig gerne understrege, at de nye spillere som Matthijs de Ligt og Adrien Rabiot har brug for tid til at tilvænne sig.

Læs også:Real Madrid har pengene klar til Eriksen-køb: Kan nemt overbyde Tottenham

Læs også:Agent: Jorginho vil altid ønske at komme tilbage til Italien

Læs også:Tyskland overvandt chokstart og nærmer sig EM-billet

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...