• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Juventus er eksperter i fri transfer: Bliver Eriksen den næste?

Igennem årene har spillere som Pirlo, Pogba og senest Rabiot og Ramsey skiftet til Juventus på fri transfer, og den næste kan angiveligt blive Christian Eriksen.

Af tipsbladet.dk

Denne sommer har den danske landsholdsspiller Christian Eriksen været en stor del af rygterne rundt om i Europa, men det er endnu sådan, at han spiller for engelske Tottenham. Det er dog ikke ensbetydende med, at rygterne nu stopper, lader det til.

I sommeren 2020 udløber Eriksens kontrakt nemlig med London-klubben, hvorfor han kan hentes helt gratis, hvis ikke Tottenham lykkes med at få forlænget. Her ser italienske Juventus ud til at være et godt bud på en ny klub til Eriksen.

Det skriver den spanske sportsavis AS, som har fulgt danskeren tæt henover sommeren i forbindelse med mulighederne for, at han kunne ende i Real Madrid, Barcelona eller Atletico Madrid.

I de seneste år har Juventus også været gode til at hente spillere på fri transfer, og denne sommer er det sket ved både Aaron Ramsey fra Arsenal og Adrien Rabiot fra Paris Saint Germain. Ændringen i de italienske skatteregler betyder også, at spillere, der kommer udefra, kan se frem til en stor rabat. Det kan også lokke for danskeren.

Hvis det ikke bliver til næste sommer, så kan det også blive på denne side af transfervinduets lukning, at Juventus snupper ham, mener avisen, som også nævner Paul Pogba som en mulighed for italienerne som forstærkning til denne sæson.

Christian Eriksen kom til Tottenham i 2013 fra Ajax.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...