• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Juventus-ikon til Pirlo: Spil med fire angribere fra start mod Barcelona

Foto: Getty Images

Ifølge Alessandro Del Piero bør Andrea Pirlo overveje at benytte en 4-2-4-formation i onsdagens brag mod Barcelona.

Af gram

Juventus tager onsdag imod Barcelona i Champions League, og ifølge den tidligere Juventus-stjerne Alessandro Del Piero bør Andrea Pirlo overveje at spille med fire angribere fra start i opgøret mod catalanerne. 

Juventus besejrede Dynamo Kiev med 2-0 i første spillerunde, på to mål af Alvaro Morata, mens Barcelona bankede Ferencvaros med 5-1. I Serie A er Andrea Pirlos tropper dog kommet skuffende fra start, idet tre af de seneste fire kampe er endt uafgjort. 

Læs også: Barcelona-legende: Juventus er ikke den største klub i Italien

- Pirlo leder efter løsninger. Han kommer til at ændre på sit hold, så det passer til modstanderen. Og det kan heller ikke udelukkes, at han også kommer til at ændre formation, lyder det ifølge Sky Sports fra Del Piero. 

- Et Juventus-hold med Kulusevski og Chiesa på kanterne har et stort potentiale. Jeg anser det også for at være en mulighed at spille med to centrale midtbanespillere, endda i en mulig 4-2-4-formation. 

- Hvis man har masser af kvalitet i angrebet, så er man nødt til at udnytte det. En 4-2-4-formation vil kunne give de forreste fire stor frihed. 

Ronaldo misser måske braget
Cristiano Ronaldo ser ud til at misse kampen med coronavirus, men ifølge Alessandro Del Piero kan Paulo Dybala og Alvaro Morata også udgøre en stor trussel. 

- Kulusevski på højrekanten, Chiesa på venstrekanten og så en central duo bestående af Dybala og Ronaldo, eller Dybala og Morata. I Europa kan det godt fungere. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...