• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Malte Nørgaard

Juventus-klippe: Vi møder et af de sværeste hold i Champions League

Juventus-klippe: Vi møder et af de sværeste hold i Champions League
Foto: Getty Images

Mattia De Sciglio forudser en krig inde på banen, når Juventus møder Atletico Madrid onsdag.

Af noergaard

Et af ugens mest imødesete opgør over det meste af Fodboldeuropa spilles onsdag aften, når Juventus er på besøg i den spanske hovedstad for at møde Atletico Madrid.

Og allerede nu er Juventus' centrale forsvarsspiller Mattia De Sciglio klar over, at det bliver en kæmpe kamp, der skal spilles på anda Metropolitano.

- Det bliver en krig og en meget stor opgave for os. Atletico Madrid er et af de sværeste hold at møde, men vi bliver nødt til at fokusere på, at hvis vi vil gå hele vejen, så bliver vi nødt til at slå dem på et tidspunkt, siger han og fortsætter.

- Jeg tror, at de kommer til at spille meget aggresivt, og de vil uden tvivl presse os fra start. Derfor bliver vi nødt til at være tålmodige og forsøge at kontrollere spillet, når vi får muligheden for det. De plejer nemlig også at være ekstremt dygtige i deres kontraspil.

- Og til sidst så må vi huske på, at vi har to kampe til at få det afgjort. Derfor bliver det afgørende, at vi går ind til den første kamp med den rette indstilling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...