• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Juventus-midt undersøger muligheden for at komme til Barcelona

Foto: Getty Images

Adrien Rabiot er utilfreds med mængden af spilletid i Juventus og undersøger nu muligheden for, at han kan komme til FC Barcelona. Det skriver Calciomercato.

Af marboe

Adrien Rabiot forlod i sommer Paris Saint-Germain ved kontraktudløb og tog i stedet til Juventus, hvor han tilsluttede sig stjerner som Cristiano Ronaldo, Matthijs de Ligt og Miralem Pjanic.

Den 24-årige midtbanespiller har imidlertid ikke formået at blive en del af Maurizio Sarris idealopstilling hos de italienske mestre, hvor han blot har spillet samtlige 90 minutter i en enkelt Serie A-kamp.

Italienske Calciomercato erfarer, at Rabiot er så frustreret over mængden af spilletid, at han allerede nu er begyndt at undersøge muligheden for at komme til en anden klub - og han skulle have udset sig FC Barcelona.

Mediet beretter, at hans mor og agent, Veronique Rabiot, har været i kontakt med den spanske klub, men der er ingen aftaler blevet lavet mellem parterne endnu.

I Barcelona kan franskmanden omvendt se frem til at kæmpe med navne som Frenkie de Jong, Arthur og Sergio Busquets om en plads på den centrale midtbanespiller.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...