• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kæmpe drama: PSG videre i Champions League efter vildt comeback

Foto: Getty Images

Det franske storhold Paris Saint-Germain er videre i Champions League efter vanskeligheder mod Atalanta i kvartfinalen.

Af tipsbladet.dk

Onsdag aften bød på stort drama i Portugal, da Paris Saint-Germain vandt 1-2 over Atalanta i kvartfinalen i Champions League.

Det franske storhold var bagud 1-0 indtil de døende minutter af opgøret, hvor Marquinhos og Maxim Choupo-Moting afværgede skuffelsen med to scoringer på bare få minutter til slutstillingen 1-2.

Dermed er Paris Saint-Germain videre til semifinalen i Champions League, hvor holdet skal møde vinderen af kvartfinalen mellem RB Leipzig og Atletico Madrid.

Det begyndte skidt for Paris Saint-Germain, der kom bagud midtvejs i første halvleg. Mario Pasalic sparkede Atalanta på 1-0, hvorfor italienerne fik en drømmestart på opgøret.

Atalanta havde det franske hold helt nede i sækken i store dele af kampen, men mod slutningen af kampen gik det helt galt for Bergamo-klubben.

I det 90. minut udlignede Marquinhos til 1-1 for Paris Saint-Germain, som dermed minimum havde sikret sig at komme i forlænget spilletid.

Men tre minutter inde i overtiden sendte Maxim Choupo Moting sit hold i ekstase med scoringen til 1-2, der også blev slutresultatet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...