• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kai Havertz scorede tre mål i Chelseas pokalsejr

Foto: Getty Images

Det tyske nyindkøb strålede i Chelseas sejr over Barnsley i Carabao Cup.

Af tipsbladet.dk

Kai Havertz er skiftet til Chelsea fra Bayer Leverkusen i en kæmpehandel denne sommer, og den 21-årige tysker stemplede for alvor ind for den engelske storklub onsdag aften.

I Chelseas pokalsejr over Barnsley scorede Kai Havertz nemlig tre kasser.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Det var til gengæld Tammy Abraham, der bragte Chelsea foran efter små 20 minutter. Han udnyttede en forsvarsfejl og vandt bolden på kanten af Barnsleys felt, før han krøllede bolden i mål.

Ti minutter senere scorede Kai Havertz så sit første mål i Chelsea-dragten. Tyskeren modtog bolden i feltet efter en flot aflevering af Mason Mount og satte uden problemer bolden i kassen.

Læs også:Klubberne enige: Leeds tæt på spansk landsholdsspiller

I anden halvleg så Barnsleys forsvar ikke for godt ud. Først scorede Ross Barkley til 3-0 efter en forsvarsfejl umiddelbart efter pausen, og lidt senere scorede Kai Havertz sit andet mål i kampen - også efter et dyrt boldtab af Barnsleys forsvar.

Havertz scorede sit tredje og sidste mål i kampen, da han i et kontraangreb afdriblede Barnsleys keeper og trillede bolden i mål.

I slutminutterne gjorde Olivier Giroud arbejdet færdigt, da han scorede Chelseas sidste mål i kampen.  

Det sluttede med en 6-0-sejr til Chelsea, der desuden gav debut til nyindkøbte Thiago Silva i opgøret, og de er nu videre til fjerde runde i Carabao Cup. Her skal de møde Leyton Orient eller Tottenham. 

Læs også:UEFA nominerer tre mand til årets spiller

Læs også:Officielt: Juventus lejer spansk angriber fra Atletico

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...