• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kaldt "The Stupid One": Nu accepterer han at have begået fejl

Foto: Getty Images

Tottenham-manager José Mourinho er blevet kaldt "The Stupid One" i England, efter han er blevet fotograferet, mens han var i gang med at træne spillere i Tottenham.

Af tipsbladet.dk

José Mourinho har tidligere omtalt sig selv som "The Special One", men for tiden bliver han kaldt "The Stupid One" i England.

Det gør den portugisiske manager i Tottenham, fordi han har forbrudt sig mod regeringens anbefalinger om at undgå fysisk kontakt i nogle uger i England.

Læs også:Manchester United vil købe spillere: Vi kan udnytte situationen

Manageren blev spottet af et kamera, mens han var i gang med at gennemføre en mindre træningssession med Tanguy Ndombele, mens Davinson Sanchez og Ryan Sessegnon lavede løbetræning ved siden af.

Tottenham-manageren har nu udtalt sig om situationen, og selv om der ikke er en undskyldning, er der en erkendelse af, at han har håndteret situationen forkert.

Læs også:Mourinho i modvind efter trænings-session med spiller

- Jeg accepterer, at min handlinger ikke var i tråd med regeringens anvisninger, og vi må kun have kontakt med folk fra egen hustand. Det er vigtigt, at vi alle gør vores del og følger rådene fra regeringen, så vi kan støtte vores helte i NHS (det engelske sundhedsvæsen, red.) og redde liv, har José Mourinho sagt i en udtalelse.

Mourinho og Tottenham er nummer otte i Premier League med ni runder igen. 

Læs også:Fodbold-chef: Premier League bliver snart aflyst

Læs også:Zanka vil tilbage til FC København: Fedt at slutte der

Læs også:FIFA anbefaler: Kontrakter bør forlænges til sæsonens afslutning

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...