• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kante nedtoner Real Madrid-rygter: Kan slutte karrieren i Chelsea

Foto: Getty Images

N’Golo Kante har fokus rettet mod Chelsea, lyder det fra midtbanespilleren, der de seneste par måneder er blevet kædet samme med Real Madrid.

Af tipsbladet.dk

Midtbanedynamoen N’Golo Kanté har nu tilbragt tre sæsoner i Chelsea, der dermed er den klub, franskmanden har tilbragt længst tid hos i sin professionelle seniorkarriere.

Og måske det bliver til mange flere, selvom midtbanespilleren gang på gang er blevet kædet sammen med et skifte til Real Madrid til vinder.

Læs også:Lørdagens rygtebørs (opdat.): To giganter jagter Juventus-midt

Nu siger Kante, at han kan ende med at slutte karrieren i Chelsea.

- Selvfølgelig kan jeg det. Lige nu er jeg hos Chelsea til 2023. Så oppe i mit hoved håber jeg på flere gode sæsoner med klubben, siger Kante til franske Telefoot ifølge football-espana.net.

Læs også:Medie: Zidane vil blokere Eriksens Real Madrid-skifte for anden gang

Han tilføjer:

- Jeg har tre vidunderlige sæsoner hos Chelsea, hvor jeg har vundet trofæer. Det er en klub, der har hjulpet mig meget, og jeg håber at vinde mange flere titler her.

28-årige Kante har haft en skadesplaget start på sæsonen i Chelsea, men var tilbage i startopstillingen mod Crystal Palace i weekenden. Han har spillet fem ligakampe i sæsonen og scoret to mål.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Real Madrid kæmper med om hollandsk angriber

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Solskjær vil handle ind i Juventus

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...