• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kaotiske scener i lufthavnen: Se Eriksen ankomme til Milano

Foto: Getty Images

Folk og fæ var mødt talstærkt op, da Christian Eriksen landede i lufthavnen i Milano. Han forventes at blive Inter-spiller inden længe.

Af tipsbladet.dk

Det er årets hidtil dårligst bevarede hemmelighed, at Christian Eriksen står foran et skifte til Inter. Derfor vidste mange lokale fodboldfans og journalister også, hvornår danskeren ville lande i lufthavnen mandag formiddag.

Nogle af dem var troppet op for at være blandt de første, der stiftede bekendtskab med Eriksen på italiensk jord forud for skiftet. Det skabte kaotiske scener i lufthavnen, hvor flere hjælpere måtte guide Eriksen frem i menneskemængden, mens kameraer og mobiltelefoner filmede på livet løs.

Se billederne fra danskerens ankomst i videoen herunder.

Læs også:Fire klubber får en bid af Eriksen-millioner

Læs også:Søndagens rygtebørs: Tottenham har fundet erstatning for Christian Eriksen

Christian Eriksen skal efter planen gennemgå lægetjek i Inter i dag. Går det som ventet, kan skiftet omsider gå igennem. Det ventes, at den italienske storklub må betale mellem 100 og 150 millioner kroner til Tottenham.

Alle pengene går dog ikke til Inter. The Athletic skrev tidligere på mandagen, at Eriksens tidligere klub, Ajax, har ret til ti procent af beløbet som følge af den videresalgsklausul. Derudover får OB og Middelfart mindre summer, fordi Eriksen optrådte i klubberne, da han var ungdomsspiller.

Læs også:Vred Mourinho om Eriksen: Det er ikke Tottenhams skyld

Læs også:Datoen fastsat: Inter vil have Eriksen-handel klaret mandag

Læs også:Tottenham skal i omkamp mod Southampton og Højbjerg efter remis

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...