• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kjær og Milan lider sjældent nederlag i danskerbrag

Foto: Getty Images

Simon Kjær og AC Milan måtte indkassere et nederlag i lørdagens opgør mod Joakim Mæhle og Atalanta.

Af tipsbladet.dk

AC Milan fik ikke et ben til jorden i lørdagens hjemmekamp mod Atalanta i Serie A.

Simon Kjær var med fra start for hjemmeholdet, mens Joakim Mæhle startede på bænken for Atalanta.

Fra bænken kunne Mæhle se sine holdkammerater bringe sig i front midtvejs i første halvleg. Christian Romero kvitterede med en scoring og sendte Atalanta foran med 0-1.

0-1 blev også stillingen efter de første 45 minutter, hvorfor AC Milan måtte gå i omklædningsrummet for at finde en plan for at komme tilbage i opgøret efter pausen.

Få minutter inde i anden halvleg gik det dog galt for AC Milan. Kjærs makker i midterforsvaret Franck Kessie begik straffespark, og Josip Ilicic scorede fra 11 meter-pletten til 0-2 for gæsterne.

Godt 15 minutter efter straffesparket blev banen på San Siro en dansker rigere. Joakim Mæhle blev skiftet ind i stedet for Hans Hateboer, hvorfor danskeren fik de sidste 25 minutter af opgøret.

AC Milan skulle vise sig at ramme en såkaldt 'off-day' denne lørdag. Et lille kvarter før tid gjorde Duvan Zapata det til 0-3, og dermed var ydmygelsen total for hjemmeholdet.

Kampen sluttede med en sejr på 0-3 til Mæhle og Atalanta, hvorfor Kjær og AC Milan led sit blot andet nederlag i Serie A i denne sæson.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...