• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp: En af de hårdeste 3-0 sejre nogensinde

Foto: Getty Images

Liverpool vandt lørdag 3-0 over Crystal Palace, men de cifre kan lyve en smule.

Af tipsbladet.dk

Liverpool fortsatte sin gode sæsonstart lørdag eftermiddag, da Jürgen Klopps mandskab vandt 3-0 hjemme over Crystal Palace. 

Mål af Sadio Mane, Mohamed Salah og Naby Keita lagde grundlaget for sejren, som på papieret så sikker ud, men det var langt fra tilfældet.

For Crystal Palace havde flere store chancer, og med mere kynisme havde kampen været mere tættere, end cifrene antyder.

Efter kampen fortalte Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp også, at det var en af de hårdeste 3-0 sejre, han nogensinde har været vidne til.

- Jeg fortalte gutterne efter kampen, at det var en af de hårdeste 3-0 sejre, jeg nogensinde har set. Vi var nødt til at give den alt, så jeg er meget tilfreds. Meget tilfreds.

- Når du er Liverpool, vinder du kampe på en sæson, og når du vinder, er du ofte rigtig god eller fremragende. I dag var vi ikke fremragende, men vi var gode. Vi accepterede den kamp, Crystal Palace kom for at give os, og det er derfor, jeg er meget tilfreds med resultatet og indsatsen. Denne søndag - onsdag - lørdag rytme er bare den mest vanskelige i Premier League, og det var vigtigt, at vi kom igennem den, som vi gjorde, med alle de ændringer, vi var nødt til at lave, forklarer Klopp. 

Liverpool vandt sidste weekend 3-0 over Leeds, og i onsdags vandt de en hård 3-2 sejr over AC Milan. De er lige nu på førstepladsen i Premier League med 13 point for de første fem kampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.