• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp før FCM-kamp: For fem år siden ville jeg besøge Midtjylland

Foto: Getty Images

Liverpool-manager Jürgen Klopp var nysgerrig på FC Midtjylland og Brentfords model, men han kom aldrig på besøg, da han i stedet blev Liverpool-manager.

Af tipsbladet.dk

Tyske Jürgen Klopp er en af verdens største managers, og var tingene faldet ud på en lidt anden måde, er det meget muligt, at Liverpools nuværende manager havde stået i Ikast for at besøge danske FC Midtjylland.

Det fortæller Jürgen Klopp på pressemødet dagen før Liverpools Champions League-kamp mod FC Midtjylland.

Tyskeren tog spørgsmål fra både dansk og engelsk presse, og han kunne fortælle, at de i den grad ikke undervurderer den danske modstander.

- Siden i går ved jeg meget. Jeg kendte lidt til klubbens historie, og hvordan de gør det. De bruger meget videnskab. Det er et meget interessant projekt, må jeg sige. Jeg har set nogle kampe og nogle sammenklip. Så nu er jeg opdateret. De er gode, og kampen mod Atalanta var ikke en 0-4 kamp, selv om det var en 0-4 kamp. Det så ikke sådan ud. Det var ret lige, boldbesiddelsen var lige, men det var forskellige ideer på banen. Det er en udfordring for os, og vi skal være klar, siger Jürgen Klopp om opgøret mod FC Midtjylland.

Læs også:Kasper Kusk om AaB-satsning: Der er sket meget de sidste par år

Han forklarer, at han har været meget nysgerrig i forhold til Matthew Benhams projekter. 

- Det er interessant. For fem år siden, da jeg holdt en pause (stoppet i Dortmund, red.), var jeg interesseret i at komme på besøg for at se FC Midtjylland og Brentford. Men så skrev jeg under med Liverpool, og så kunne jeg ikke. Men det er stadig meget interessant, siger Jürgen Klopp på spørgsmålet om kendskabet til projektet.

Selv om FC Midtjylland nok i de flestes øjne skal forsøge at undgå en snitter på Anfield, ser Jürgen Klopp et hold, der kommer for at hente tre point.

- I skal stole lidt mere på jeres selvtillid. Det er ikke et lille land, og ingen er med her, fordi det er dejlige byer, men det fordi det er gode hold, der har fortjent at være med. De havde et imponerende comeback mod Brøndby, og de er med i toppen (af Superligaen, red.) igen. Jeg ved ikke, hvor mange spillere de har mistet, men det er bare et godt hold.

Læs også:Stor undersøgelse: FC Nordsjælland har et af Europas yngste hold

- De kommer ikke til at hejse det hvide flag - de vil gøre alt, de kan. Det er ikke et lille hold, det er bare et hold, så må man vise på banen, hvor stor man er, siger den tyske manager.

Mens de forsvarende danske mestre altså åbnede med et nederlag på 0-4 hjemme til Atalanta, vandt de forsvarende engelske mestre med 1-0 ude over AFC Ajax.

Der er kampstart 21.00 i Liverpool tirsdag.

Læs også:AaB-sportschef ikke nervøs: Vores læger gav grønt lys på Hiljemark

Læs også:Tidligere Brøndby-angriber har problemer i Polen: Mareridtsafbrænder

Læs også:Revser Brøndby-spillers opførsel: Hvor pokker er vi henne?

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...