• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp forsvarer Solskjær: Det er kriminelt

Foto: Getty Images

Liverpool-manageren forstår den omdiskuterede beslutning fra Ole Gunnar Solskjær.

Af tipsbladet.dk

Det ville have været til at forstå, hvis Jürgen Klopp var blevet lidt irriteret på Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær tirsdag aften.

Liverpool kæmper således med blandt andre Leicester om at sikre kvalifikation til næste sæsons Champions League. Af den grund håbede Liverpool nok på, at Leicester ville tabe til Manchester United tirsdag aften, men det modsatte skete. Solskjær og kompagni valgte at stille med reserverne… og tabte. Det er siden blevet kritiseret

Manchester United er nemlig så godt som sikre på at slutte som nummer to i ligaen, mens de i øjeblikket befinder sig i et brutalt kampprogram med tre kampe på fem dage.

Og netop på grund af De Røde Djævles travle kampprogram har Jürgen Klopp også forståelse for deres beslutning om at spare spillere. Selvom det er skidt nyt for Liverpools chancer for at komme i Champions League.

- Det var den opstilling, jeg forventede. Jeg vidste, at han skulle foretage nogle ændringer. Jeg sagde det 500 gange med alle de ting, der skete - og protesterne i Manchester, der forårsagede situationen - at de skal spille søndag-tirsdag-torsdag er kriminelt. Det er det, siger Klopp ifølge Goal og tilføjer:

- Det er ikke Ole Gunnar Solskjærs eller spillernes skyld. Så mit spørgsmål til mig selv var 'ville jeg have gjort det samme?' Ja, det skal man. Man er nødt til det.

- Vi er sent på sæsonen. United er i Europa League-finalen, hvilket betyder forfærdeligt mange kampe, og nu spiller de søndag-tirsdag-torsdag. Det er ikke muligt.

Liverpool møder netop Manchester United torsdag aften. Inden den kamp er Liverpool på sjettepladsen med syv point op til Chelsea, der har spillet en kamp mere, på fjerdepldasen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...