• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp giver Liverpool-spillerne fem fridage

Spillerne hos Liverpool får en god mulighed for at slappe helt af og få samlet energi forud for Champions League-finalen.

Af tipsbladet.dk

Det har kostet mange kræfter at være Liverpool-spiller på det seneste.

Klubben har brugt masser af energi på at kvalificere sig til Champions League-finalen og på at holde trit med Manchester City, og selvom det i første omgang ikke har kastet et trofæ af sig, bliver spillerne nu belønnet med fem fridage.

Liverpool Echo skriver således i dag, Jürgen Klopp har valgt at give spillerne i førsteholdstruppen fri efter tirsdagens restitutionstræning på Melwood. De efterfølgende fem dage kan spillerne frit bruge på at slappe af og lade batterierne op.

Når spillerne vender tilbage, vil de på mandag i næste uge rejse afsted til Marbella, hvor der venter en træningslejr på syv dage i den spanske sol.

Her mener Jürgen Klopp, at faciliteterne og det varme vejr vil give Liverpool-spillerne en optimal forberedelse til Champions League-finalen mod Tottenham den 1. juni i Madrid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...