• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Klopp inden Super Cuppen: Specielt at spille i Istanbul

Jürgen Klopp håber på at genskabe de specielle minder fra Istanbul, når Liverpool møder Chelsea i UEFA Super Cuppen.

Af marboe

Besiktas Park danner onsdag ramme om den første engelske UEFA Super Cup, når Liverpool og Chelsea brager sammen i Istanbul.

Den tyrkiske storby vil altid have en speciel plads i hjertet hos førstnævntes fans efter Champions League-finalen i 2005, hvor Rafa Benitez' mandskab vendte 0-3 til 3-3 og senere slog AC Milan i straffesparkskonkurrencen, og Jürgen Klopp ønsker at genskabe minderne mod Chelsea.

- Jeg ved, at Istanbul er et specielt sted for enhver Liverpool-tilhænger. Det var i 2005 i Istanbul, hvilket ingen nogensinde glemmer, og det er godt. Men vi er andre mennesker. Uheldigvis er vi ikke de samme. Vi er nu holdet i 2019/20, og det er også et ret godt hold, siger tyskeren ifølge The Independent og uddyber:

- Istanbul er altid et godt sted for fodbolden. Jeg spillede her engang med Dortmund mod Galatasaray, og atmosfæren var suveræn, indtil vi satte en dæmper på det med resultatet.

- Hvis jeg ikke er helt galt på den, er der et stort samfund af Liverpool-tilhængere i Istanbul og i hele Tyrkiet, så det gør det specielt for os - på nær flyveturen som var tre-og-en-halv time lang. Begge hold er nu ankommet og er friske. Vi er begge klar til at spille, og vi håber, at vi kan gøre det til et specielt sted for at os selv.

Liverpool indledte fredag sæsonen med en 4-1-sejr over Norwich i Premier League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...