• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Klopp kom næsten op at slås med Liverpool-profil

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp var under pres i 2017 og kom næsten op at slås med spiller, afslører tidligere Liverpool-stopper.

Af tipsbladet.dk

De seneste sæsoner har været særdeles succesfulde for Jürgen Klopp og Liverpool, men den tyske toptræners start i klubben var ikke helt nem.

Og efter en kamp i foråret 2017, hvor Liverpool havde smidt point i ligaen, mærkede Jürgen Klopp presset. Faktisk var han endda så presset, at han næsten kom op at slås med midtbanespilleren James Milner.

Det afslører forsvarsspiller Ragnar Klavan, der selv spillede i Liverpool i den sæson, ifølge Mirror.

- Det største pres var omkring jul og i begyndelsen af januar. En gang - jeg husker ikke, hvem vi spillede mod, men måske var det imod Sunderland på udebane - var Klopp og James Milner tæt på at havne i en fysisk slåskamp. Det var den periode, hvor der var Boxing Day i England, og de begyndte næsten at slås, men til sidst trådte Milner tilbage.

- Vi så fra hans øjne, at Klopp ville være gået hele vejen bare for at bevise sin pointe. Det var også den mest stressende tid for ham. Han var under et stort pres. Det var mit første og Klopps andet år i klubben. Hvad ville du gøre? Du skal være en god træner. Du er Jurgen Klopp, der skal gøre alle spillere til superstjerner. Presset begyndte at ramme ham.

- Det skal ikke være let, men hvis du ikke leverer mod et hold som Sunderland, så kan du glemme de ting, du havde håbet på, siger Ragnar Klavan ifølge Mirror.

Liverpool endte på fjerdepladsen i 2016/17-sæsonen, og det gjorde de også sæsonen efter, men efterfølgende har de haft stor succes. I 2019 vandt de Champions League, mens de i 2019/2020-sæsonen vandt Premier League.

Ragnar Klavan forlod Liverpool i 2018 til fordel for Cagliari.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.