• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp måbende efter Leeds-kamp

Foto: Getty Images

Liverpool-manager Jürgen Klopp følte sig underholdt ud over det sædvanlige, da Leeds blev slået 4-3.

Af tipsbladet.dk

- Wow.

Sådan lød det ifølge BBC måbende fra Liverpool-manager Jürgen Klopp, da han forlod græstæppet efter sit holds premieremøde med oprykkeren Leeds på Anfield lørdag aften.

Og det var da også et ganske passende ordvalg efter den medrivende affære, som Liverpool vandt 4-3 på Mohamed Salahs sejrsmål tre minutter før tid.

Begge hold sprudlede offensivt, og Leeds fik leveret et charmerende indtryk i sin første Premier League-kamp i 16 år.

Klopp nød det hele.

Læs også:Poulsen efter pokalsejr: Mangler stadig lidt

- Det var fodbold, når det er bedst. Det var en forrygende kamp. Der var selvfølgelig plads til forbedring i vores forsvarsspil, men det er ikke så underligt, når det er første kamp. Modstanderen fremprovokerede også vores fejl.

- Vi kan spille bedre, og det kommer vi også til, men jeg elskede mange momenter i kampen, siger Jürgen Klopp i et interview på TV3+.

Samme sted lyste skuffelsen ud af Leeds-manager Marcelo Bielsa.

- Det var vores fortjeneste, at Liverpool ikke spillede så godt, som holdet plejer. Vi stoppede deres individuelle fortræffeligheder. Men selv skabte vi ikke nok i anden halvleg, siger Bielsa.

Liverpool kom foran 1-0, 2-1 og 3-2, men alle gange slog Leeds tilbage med udligninger.

Læs også:Dagens Double: Olympic banker Birlik

Der var dog ikke tid til at reagere fjerde gang, da Mohamed Salah fuldendte sit hattrick med sit andet mål på straffespark til 4-3 kort før tid.

Dermed fik Liverpools ligatopscorer i de seneste tre sæsoner en perfekt start på den nye sæson.

- Det var en god start for os. Leeds var en sej modstander, der pressede os højt og gjorde kampen intens. At komme her og score tre mål er stort, lyder det anerkendende fra Salah i et interview på TV3+.

/ritzau/

Læs også:Ingvartsen og Union tæt på fadæse i den tyske pokalturnering

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Liverpool vil have Premier League-profil

Læs også:Liverpool og Leeds i hæsblæsende målorgie

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...