• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Klopp raser over Manchester Citys kampprogram: Jeg kunne ikke tro det

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp er rasende på Premier League-arrangørerne på rivalernes vegne.

Af gram

Jürgen Klopp er rasende over Manchester Citys kampprogram. 

Årsagen til tyskerens vrede er dog ikke, at han mener, at rivalerne har fået et fordelagtigt program. Tværtimod er Klopp sur over, at Manchester City fik kort restitutionstid efter sidste uges Champions League-kamp mod FC Porto. 

Læs også: Kæmpe skadeskrise: Nu vil Liverpool hente endnu en Bayern-profil

Forundret Klopp
Guardiolas mandskab mødte portugiserne onsdag aften, men allerede lørdag klokken 13.30 skulle Manchester City-spillerne i aktion igen, i udekampen mod West Ham. Det var således ikke meget restitutionstid, som Manchester City-spillerne fik. Og det er ikke i orden, lyder det nu fra Jürgen Klopp.

- Jeg tror, at alle er enige om, at hvis man spiller tirsdag aften, så kan man spille kampen, der ligger lørdag klokken 12.30 (klokken 13.30 dansk tid, red.). Men af en eller anden årsag har Premier League aldrig forstået dette, lyder det ifølge Daily Mirror fra Klopp.

- De vælger altid det hold, der har spillet onsdag aften. For eksempel i lørdags, hvor Manchester City skulle spille den kamp. Jeg kunne ikke tro det. Vi er selvfølgelig ikke deres venner. Vi spiller mod hinanden og vi kæmper mod hinanden. Men hvordan er det muligt? 

- Måske er det mig, der er for dum. Richard Masters (Premier League-boss, red.) og alle de andre har før sagt: 'Come on, sådan er det bare'. De er bare ligeglade. Jeg forstår ikke hvorfor. 

Manchester City kan i den kommende weekend se frem til igen at skulle spille lørdag klokken 13.30, hvor der venter en udekamp mod Sheffield United. Denne gang får Guardiolas tropper dog 24 timers mere restitutionstid, idet Manchester Citys Champions League-kamp i denne uge blev spillet tirsdag. Her vandt englænderne med 3-0 over Marseille. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...