• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Klopp synes Juventus-situation er skør: De har den største trup, jeg har set

Foto: Getty Images

Liverpools træner Jürgen Klopp forstår ikke, hvorfor Juventus ikke er bedre kørende i Serie A, med den store kvalitets-trup de har.

Af daugbjerg

Jürgen Klopp undrer sig over at Juventus ikke buldrer fremdad i Serie A.

De italienske mestre er udfordret af både Inter og Lazio i denne sæson, og spillet er ikke så dominerende, som det plejer at være.

Juve-træner Sarri har blandt andet selv sagt, at holdets udvikling er gået i stå, og det synes Klopp er yderst mærkeligt - især når truppen er så god.

- Juventus var mine favoritter inden sæsonen (til Champions League, red.), men jeg følger åbenbart ikke godt nok med i italiensk fodbold, for jeg forstår ikke, hvordan de ikke er 10 point foran i Serie A, siger Jürgen Klopp til The Guardian og fortsætter:

- De har den største trup, jeg har set i mit liv, og det er kvalitetsspillere. Det er skørt, siger Klopp.

De forsvarende Champions League-vindere Liverpool tager hul på Champions League igen i næste uge, hvor holdet skal på besøg hos Atletico Madrid - en svær kamp i en svær turnering, hvor Klopp på trods af, at holdet blev mestre sidste år ikke har nogle forventninger:

- Jeg ved ikke, om vi kan vinde Champions League igen, men vi bør være klar til at gå efter det. Jeg ved dog, at vi kan slå de bedste. Det betyder ikke, at vi gør det, men det betyder, at vi kan, og det er det eneste, jeg behøver at vide, siger Klopp og fortsætter.

- Når alt kommer til alt, er truppens kvalitet ikke altid den afgørende forskel. Det handler mere om, hvem der kan finde det rette humør, vise mest vilje og være afgørende i de rigtige øjeblikke. Og held. Det skal man bruge for at vinde noget.

Før Liverpool drager til Spanien i Champions League skal holdet dog lige spille Premier League-kamp mod Norwich først. Kampen har kickoff lørdag 18:30.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...