• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp vil nægte spillere fri til landskampe

Foto: Getty Images

Flere Liverpool-spillere får muligvis ikke lov til at spille landskampe i marts, hvis det står til klubben.

Af tipsbladet.dk

Liverpool vil måske ikke tillade sine spillere at rejse udenlands for at spille landskampe senere i denne måned, hvis de skal ti dage i karantæne, når de vender tilbage til England.

Det siger Liverpool-manager Jürgen Klopp onsdag ifølge Reuters.

Det drejer sig blandt andre om brasilianerne Allison Becker, Fabinho og Roberto Firmino samt portugiseren Diogo Jota, der kan imødese ti dages karantæne, hvis de rejser til lande, der er på Storbritanniens røde liste.

Det Internationale Fodboldforbund, Fifa, har meddelt, at klubber kan nægte at frigive spillere, der skal i karantæne i fem dage eller mere ved hjemkomst.

- Jeg forstår behovet fra forskellige fodboldforbund, men det er en tid, hvor man ikke kan gøre alle tilfredse, siger Klopp på et pressemøde før torsdagens ligabrag mod Chelsea.

- Spillerne bliver betalt af deres klubber, og det betyder, at vi er nødt til at være førsteprioritet. Du kan ikke gøre alle glade i denne periode af vores liv, siger han.

Klopp er bekymret for at lade spillerne forlade klubbens coronaboble og tage til landskampe.

- Vi er ikke 100 procent sikre, for det er ikke afgjort, om nogle lande måske skal spille et andet sted end planlagt.

- Du er altid nødt til at vente til sidste øjeblik, fordi der skal være tid til at træffe beslutningerne, siger den tyske træner.

- Jeg tror, at alle kan være enige om, at vi ikke kan lade spillere rejse og komme tilbage til en karantæne på et hotel i ti dage. Det er ikke sådan, vi kan køre det, siger Klopp.

Liverpools kamp mod Chelsea spilles torsdag klokken 21.15.

/ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...