• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Klopp ville ikke have inviteret Real Madrid-stjerne til sin fødselsdag

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp erkender gerne, at han var bitter på Sergio Ramos efter Champions League-finalen i 2018, hvor Real Madrid-kaptajnen gik hårdt til Mohamed Salah.

Af gram

Liverpool tabte tirsdag med 3-1 til Real Madrid i Champions League, i en kamp, hvor Sergio Ramos sad ude med en skade. 

Og dermed blev der ikke tale om et gensyn mellem Ramos og Mohamed Salah, efter de to herrers duel under Champions League-finalen i 2018, som resulterede i en tidlig udskiftning for den grædefærdige egypter. Inden tirsdagens kamp afviste Jürgen Klopp dog, at Liverpool var taget til Madrid for at få hævn. 

- Min motivation er i top, fordi det er Champions League og fordi vi møder Real Madrid og ønsker at gå videre. Det har intet at gøre med 2018, lød det således, ifølge Goal, fra Klopp. 

Huskede straks kampen i Kiev
Den tyske stjernetræner kunne dog ikke lægge skjul på, at han ikke var glad for Sergio Ramos efter finalen i 2018. 

- Efter lodtrækningen huskede jeg selvfølgelig tilbage på kampen, for det er første gang siden da, at vi mødes. Efter den kamp sagde jeg, at jeg ville have sagt 'nej', hvis nogen på et pressemøde en uge eller en måned senere havde spurgt mig, om jeg ville invitere Sergio Ramos til min 60 års fødselsdag, lød det således fra Klopp. 

- Nu ville jeg nok gentænke det. Det er ikke fordi, at han ikke er en glimrende fodboldspiller. Men jeg brød mig ikke om det, der skete den aften. Det var en mærkelig aften for os, men det er lang tid siden, og jeg kan ikke få den samme følelse af vrede tilbage. 

Returkampen mellem Liverpool og Real Madrid spilles på onsdag i næste uge. Her skal de engelske mestre vinde med minimum 2-0 for at nå videre til semifinalen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...