• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klubboss storroser Paul Onuachu: Han kan få succes overalt

Foto: Getty Images

Genks sportschef roser Paul Onuachu, som han også gerne vil holde på lidt endnu.

Af tipsbladet.dk

Den tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu har gang i en forrygende sæson i den belgiske liga, hvor han hidtil har scoret 19 mål på 19 kampe for KRC Genk. Sådanne præstationer kaster selvsagt interesse fra større klubber af sig.

For nylig blev franske Lyon nævnt som en klub, der har et godt øje til Paul Onuachu, og der blev i den forbindelse talt om et sommerskifte. Men i Genk håber man på, at et skifte kan vente lidt endnu.

Læs også:Hjemvendt AGF-talent bombede i venskabskamp: Jeg er tilbage!

Det siger sportsdirektør Dimitri De Condé ifølge flere belgiske medier til transferjournalisten Gianluca Di Marzio, mens han også roser den nigerianske topscorer. 

- Lad os nyde ham lidt længere. Paul har ikke spillet for Genk længe, og han scorer i øjeblikket mange mål. Det er en spiller, der kan få succes overalt med sin styrke, hastighed og fodboldevner. Det er en ret komplet angriber, siger Dimitri De Condé.

Læs også:Tidligere Brøndby-spiller forlader norsk klub: Han vil til udlandet

Paul Onuachu, der er 26 år, kom til KRC Genk fra FC Midtjylland i sommeren 2019 for knap 45 millioner kroner. Siden har han spillet 47 kampe med 29 mål til følge for belgierne - heraf 19 mål på 19 kampe i denne sæson.

Læs også:Avis: Randers-kriger på vej til udlandet

Læs også:Officielt: Atletico Madrid henter fransk Diego Costa-afløser

Læs også:Portugisere har købsoption på FC Midtjylland-lejesvend

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...