• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Klubpræsident: Vi har råd til Haaland

Foto: Getty Images

Han fastslår, at klubben er i stand til at hente Erling Braut Haaland.

Af marboe

Erling Haaland er et brandvarmt navn i europæisk topfodbold, og selvom nordmanden ikke har været i Borussia Dortmund længe, spekuleres der i høj grad i angriberens fremtid.

Klubber som Chelsea, Manchester United, Manchester City, Barcelona og Real Madrid er alle blevet kædet sammen med 20-årige Haaland.

Det er Bayern München til gengæld ikke blevet i samme grad, men sydtyskernes præsident, Herbert Hainer, slår nu fast, at klubben har råd til at købe Dortmund-stjernen.

- Vi er en sund klub og økonomisk meget stærk. Selvom vi lider på grund af pandemien, kan vi altid hente spillere, når de overbeviser os, udtaler han til Sport1 og fortsætter:

- Jeg kan ikke sige det i dag. Vi befinder os i den pandemi, og hele verden er i en ekstraordinær situation - socialt, finansielt og også fodboldmæssigt. Tingene ændrer sig hver dag, så jeg vil ikke komme med forudsigelser. Det er til gengæld sikkert, at vi i fremtiden vil fortsætte med at hente unge spillere med fantastiske kvaliteter.

Bayern München har tidligere kapret spillere som Robert Lewandowski, Mats Hummels og Mario Götze i Dortmund.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...