• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kodro fik Athletic-debut i deler mod Barcelona

Kodro fik Athletic-debut i deler mod Barcelona
Foto: Getty Images

Kenan Kodro fik debut for Athletic Bilbao, da de spillede 0-0 mod FC Barcelona søndag aften.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona smed point i topstriden i La Liga, da de søndag aften gæstede Athletic Bilbao. Det sluttede nemlig uden mål i Baskerlandet, og dermed måtte det katalanske storhold tage til takke med blot ét point.

Til opgøret havde FC Barcelona ellers Lionel Messi med fra start. Den argentinske troldmand var ellers tvivlsom til opgøret efter at have døjet med småskader i den seneste uge. 

Han startede dog inde og spillede fuld tid. Og argentineren kom også til et par fine chancer i første halvleg, men det lykkedes ikke Messi at komme på måltavlen. 

I den anden ende havde Athletics Raul Garcia også et par chancer i første halvleg, hvor han blandt andet sendte et saksespark afsted, mens Inaki Williams også fik et par chancer i de døende minutter. Heller ikke de havde dog heldet med sig.

I overtiden fik FC Barcelona lidt bedre arbejdsbetingelser, da Oscar de Marcos fik tilraget sig sit andet gule kort og blev udvist. Det var imidlertid for sent, og det lykkedes altså ikke Barcelona at udnytte overtaget.

Den tidligere FC København-spiller Kenan Kodro fik desuden debut for Athletic Bilbao, da han blev skiftet ind i overtiden. Han skiftede i januars transfervindue til den spanske klub.  

Trods pointtabet ligger FC Barcelona dog stadig på førstepladsen i La Liga. De har seks point ned til Real Madrid på andenpladsen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...