• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Koeman: Messi bør vinde Ballon d'Or

Foto: Getty Images

Hollænderen er slet ikke i tvivl om, at Lionel Messi bør vinde sin syvende Ballon d'Or.

Af tipsbladet.dk

Det lader til blot at være et spørgsmål om tid, før Lionel Messi underskriver en ny aftale med FC Barcelona, og storklubbens hollandske manager, Ronald Koeman, sender nu også rosende gloser afsted mod den argentinske stjernespiller. 

Blandt andet fortæller Ronald Koeman i et interview med FC Barcelonas hjemmeside, hvor han ser frem mod den kommende sæson, at Lionel Messi fortjener at vinde sin syvende Ballon d'Or. 

Udtalelsen kommer særligt på bagkant af argentineres seneste triumf, hvor han endelig vandt et trofæ som seniorspiller med det argentinske landshold. 

- Jeg ved, hvor meget han ønskede at vinde Copa America, og endelig gjorde han det. Messi er den primære kandidat til at vinde Ballon d'Or efter en stor sæson. For mig er han favoritten, fortæller Koeman. 

Selv om Messi endnu ikke har skrevet under med FC Barcelona, så lader det på Koemans udtalelser om at være et spørgsmål om tid. 

- Messi er vital for det her hold, for alt det han bringer til holdet. Han er vores anfører og et eksempel. På trods af en svær start (på sidste sæson, red.) har has målsnit været fremragende, og han har vist igen og igen, at han er den bedste i verden, pointerer Koeman.

Lionel Messi vandt senest Ballon d'Or i 2019. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...