• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Koeman raser: Klokkeklart straffe til Braithwaite

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite burde have fået et straffespark, da han blev nedlagt i feltet i El Clasico, siger træner.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelonas træner, Ronald Koeman, er rasende over, at Martin Braithwaite ikke blev tildelt et straffespark i lørdagens El Clasico.

Det siger hollænderen efter holdets 1-2-nederlag til Real Madrid.

Den danske angriber blev i anden halvleg nedlagt i Real-feltet af Ferland Mendy kort efter at være blevet indskiftet, men dommeren mente til stor utilfredshed for gæsterne ikke, at det skulle udløse et straffespark.

- Hvis du er Barcelona fan og så denne kamp, så vil du være meget irriteret over to af dommerens afgørelser. Det var et klokkeklart straffespark, og derefter gav han kun fire minutters tillægstid.

- Endnu engang må vi bare acceptere det og holde mund, siger Koeman til den spanske tv-station Movistar.

Real Madrid bragte sig i lørdagens opgør foran 2-0 i første halvleg takket være mål af Karim Benzema og Toni Kroos. I anden halvleg reducerede Óscar Mingueza for Barcelona efter 60 minutter, inden Braithwaite blev sendt på banen i kampens slutning.

Selv om Ronald Koeman er utilfreds med dommerens præstation, så erkender den hollandske træner samtidig, at hans hold var for dårligt i begyndelsen af kampen.

- I første halvleg spillede vi hverken godt i angrebet eller forsvaret. Vi var bedre i anden halvleg. Alt, jeg beder om, er, at dommeren træffer de rigtig beslutninger, siger han.

Real Madrids træner, Zinedine Zidane, siger efter kampen, at det er unfair at sige, at hans hold kun vandt på grund af dommeren.

- Vi bør være meget tilfredse med vores præstation. Du kan ikke sige, at det hele er dommerens skyld. Vi fortjente sejren, siger franskmanden.

Real Madrids sejr betyder, at holdet nu topper La Liga foran Atlético Madrid og FC Barcelona.

/ritzau/Reuters

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...