• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kovac klarmelder Neuer til tysk pokalfinale

Foto: Getty Images

Manuel Neuer har siddet ude med en skade, men Bayern München-træner Niko Kovac forsikrer, at målmanden starter i lørdagens pokalfinale.

Af tipsbladet.dk

Bayern München sikrede sig i sidste uge det tyske mesterskab, da de udraderede Eintracht Frankfurt på hjemmebane. Denne lørdag kan de tage andet trofæ på en uge og dermed den tyske double, når Yussuf Poulsen og RB Leipzig venter i den tyske pokalfinale. 

Anfører Manuel Neuer har siddet ude med en skade siden den 14. april, og det har været et kapløb med tiden, om keeperen ville blive klar til finalen. Det kan Bayern-træner Niko Kovac dog afsløre, at han er blevet. 

- Jeg kan sige, at Manuel kommer til at starte inde i pokalfinalen. Han er vores anfører, og han har spillet en rigtig god sæson. Han er en hjørnesten på vores hold, så vi er meget glade for, at han er blevet klar, siger Niko Kovac på pressemødet inden finalen ifølge GOAL. 

Arjen Robben, Franck Ribery og Rafinha stopper i klubben efter denne sæson, men Niko Kovac kan ikke garantere, at de får spilletid i sæsonens sidste kamp. 

- Det er den sidste kamp for disse tre fantastiske spillere, men vi har en meget svær opgave foran os. Det bliver en svær beslutning, for vi har også mange spillere, der har spillet godt i den sidste del af sæsonen, siger Niko Kovac. 

Der er kickoff i den tyske pokalfinale klokken 20.00 denne lørdag. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...