• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kroatien sejrede sikkert over Ungarn

Foto: Getty Images

På mål af Luka Modric og Bruno Petkovic sikrede Kroatien sig en sikker sejr over Ungarn torsdag aften.

Af tipsbladet.dk

Kroatien tog endnu et skridt mod at sikre sig deltagelse ved EM i 2020, da de besejrede Ungarn på hjemmebane torsdag aften. Det sluttede 3-0 i kroaternes favør. 

Kroaterne var hurtige til at bringe sig foran, og efter blot fem minutter var bolden sendt i mål for første gang. Anfører Luka Modric vandt bolden langt fremme på banen, og han løb direkte mod ungarernes mål, før han køligt sendte i netmaskerne med en flad afslutning.

Læs også:Bayern-boss vil ikke afvise køb af lejesvend: Han har gjort det godt

Tyve minutter senere fordobledes føringen, da Bruno Petkovic sendte bolden i mål med hælen efter et fladt indlæg fra Ante Rebic.

Og Bruno Petkovic var igen på spil kort før pausen, da han scorede kampens tredje mål. Denne gang var det Ivan Perisic, der sendte et indlæg ind i feltet, som ingen af de ungarske spillere fik sparket væk. Bolden endte i stedet hos en overrasket Petkovic, som formåede at få prikket bolden i et frit mål. 

Læs også:Højdepunkter: Jens Odgaard sikrer dansk U21-sejr med saksesparkskasse

Føringen blev ikke udbygget i anden halvleg, og Kroatien endte med at snuppe en 3-0-sejr. Dermed fastholder de førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe E, hvor de har 13 point efter seks kampe.

To andre hold fra gruppe E mødtes også torsdag aften. Slovakiet tog nemlig imod Wales i en kamp, der endte 1-1, og det resultat betyder, at Slovakiet er nummer to i gruppen med 10 point. 

Læs også:U21-matchvinder om saksesparksmål: Glemmer det nok ikke foreløbig

Læs også:U21-spiller om fantastisk sejrsmål: Det var fuldstændig sindssygt

Læs også:Drømmemål sikrede sen dansk U21-sejr

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...