• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kun 30 år: Tysk VM-spiller stopper på landsholdet

Foto: Getty Images

Den 30-årige back stopper på landsholdet efter 43 kampe.

Af tipsbladet.dk

Efter 43 landskampe for Tyskland har Jonas Hector nu spillet sin sidste landskampe. Den alsidige back har nemlig valgt at indstille landsholdskarriere i en alder af blot 30 år.

Det meddeler det tyske fodboldforbund, DFB, på sin hjemmeside.

Læs også:Riddersholm hylder Onazi-kommentar: Det er slet ikke arrogant

Det vides ikke, hvad der får Jonas Hector til at stoppe landsholdskarrieren, men DFB oplyser, at der er tale om personlige årsager. I DFB har man stor respekt for FC Köln-spillerens beslutningen, men vil savne ham i landsholdslejren, siger direktør Oliver Bierhoff. 

- Jeg har stor respekt for Jonas Hectors beslutning. Ud over alle hans sportslige kvaliteter har vi altid værdsat hans store person, hans ro og hans tillid. Jonas var også en, man kunne reflektere med og tale om emner uden for fodbold.

Læs også:Belgisk landstræner ikke overrasket over dansk triumf: De er gode

- Han har aldrig glemt, hvor han kommer fra, og efterlevet vores holds værdier. Han vil altid være velkommen i DFB-holdet efter sin karriere. Held og lykke til ham til de kommende opgaver med 1. FC Köln såvel som privat, siger Oliver Bierhoff til DFB’s hjemmeside.

Jonas Hector debuterede på det tyske landshold i 2014, og han var med til EM i 2016 samt VM i 2018.

Hans seneste landskamp var i efteråret 2019, hvor han leverede to assists i en 6-1-sejr over Nordirland. Han har ikke været med i den netop overståede landskampspause, da han allerede i september gav sin beslutning til kende over for landstræner Joachim Löw. 

Læs også:Jubler over dansk præstation: De store nationer har kæmpe respekt for os

Læs også:Hjulmand: Kæmpe præstation for hele fodbold-Danmark

Læs også:Lewandowski skyder Polen forbi Italien og Holland

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...