• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kun to har underskrifter nok: Her er favoritterne som Barca-præsident

Foto: Getty Images

FC Barcelonas kommende præsident kommer enten til at hedde Victor Font eller Joan Laporta, som det ser ud lige nu.

Af tipsbladet.dk

I Martin Braithwaites klub FC Barcelona skal der 24. januar være præsidentvalg i klubben, og her ser det efterhånden ud til, at der er to klare favoritter til den magtfulde position. 

Det gælder Victor Font og den tidligere præsident Joan Laporta. Det skyldes, at det indtil videre kun er de to, der har indsamlet underskrifter nok til at kunne stille officielt op til afstemningen.

Læs også:Er favorit til blive Barças næste præsident: Planen er at hente Guardiola

Det skriver den catalanske sportsavis Sport, som har noteret sig, at de to har passeret de 2257 underskrifter, som er grænsen for, at man kan stille op.

Endvidere peger avisen på, at man lige nu også kan se, at det er Laporta, der har indsamlet flest underskrifter i forhold til Font, og at der er meget langt ned til de øvrige kandidater, som blandt andet tæller Jordi Farre.

Læs også:Messis far og agent før møde: Svært at se ham fortsætte

Joan Laporta har da også 300 stationer sat op rundt omkring i Catalonien - og mere til - hvilket gør det meget nemt for medlemmerne at give manden, som hentede blandt andet Ronaldinho til klubben i 00'erne, deres støtte.

Der er ti dage til, at kandidaterne skal have underskrifterne på plads, og det lader til, at man både hos Toni Freixa, Xavi Vilanova, Emili Rousas og Augusti Bendito har en følelse af, at man er på rette spor.

Ikke desto mindre er det i øjeblikket kun Laporta og Font, der er sikre på at være med i den endelig afstemning.

Læs også:Præsident-kandidat i Barca: Messi skifter ikke mening

Læs også:Barca-præsident afviser rygter: Har ikke trukket sig

Læs også:Barcelona låner én milliard kroner af to amerikanske investeringsfonde

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...