• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Spøjst: 16-årig nordmand skifter navn til Lionel Messi

16-årig nordmand har fået godkendt en navneændring, så han nu hedder Lionel Messi. Og han er netop skiftet til Junkeren i den fjerdebedste række i Norge.

Af tipsbladet.dk

Der findes ikke kun én Lionel Messi. Ikke længere.

For mens den argentisnke superstjerne fortsat spiller sin fodbold i FC Barcelona og er verdens bedste spiller, har en anden Lionel Messi meldt sin ankomst.

Hvor den argentinske Lionel Messi er blevet tildelt navnet, har en 16-årig nordmand taget det til sig, så der nu også er en Lionel Messi i norsk fodbold.

Det skriver det store norske medie VG.

- Jeg har haft en plan om at ændre mit navn i noget tid, og mit største idol er Lionel Messi. Med min dedikation til fodbolden var der ikke andet at gøre end at prøve, lyder forklaringen på, at Lionel Messi ikke længere hedder Daniel Are Knutsen.

Den norske Lionel Messi er som sagt kun 16 år, og han har netop skiftet klub, så han fremover spiller på ungdomsholdet i Junkeren fra den fjerdebedste norske række.

Og i Junkeren er de glade for at få tilgang af Lionel Messi, mens jagten nu er sat ind på en anden spiller.

- Jeg har tidligere lavet sjov med, at vi nu leder efter Christiano Ronaldo. Vi ved, at der findes en Ronaldo på transfermarkedet, der tidligere har spillet for Fauske/Sprint, så han er derude, siger Junkerens daglige leder, Runar Bo Eriksen.

Den norske Lionel Messi fortæller videre til VG, at han forsøger at spille lidt som den argentinske Lionel Messi, og at den største årsag til navneskiftet var for at se, om det overhovedet var muligt at skifte navn til Lionel Messi.

- De, der kender mig fra tidligere, kan blive ved med at bruge det gamle fornavn, men nye folk må kalde mig Lionel eller Leo, siger Lionel Messi.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...