• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kylian Mbappe tøver med PSG-forlængelse

Foto: Getty Images

Den franske superstjerne overvejer, hvad han skal i fremtiden.

Af tipsbladet.dk

Kylian Mbappe er en af verdens bedste fodboldspillere og har scoret mål på samlebånd for Paris Saint-Germain over de seneste sæsoner, men snart kan den 22-årige franskmand være vej videre.

Om knap halvandet år udløber hans kontrakt med Paris Saint-Germain, og selvom parterne længe har været i dialog om en kontraktforlængelse, er endnu intet faldet på plads. Kylian Mbappe er heller ikke selv helt sikker på, at han vil forlænge.

Læs også:Coronaudmattelse: Presaktioner er faldet markant i verdenstoppen

Sådan sagde stjerneangriberen fredag aften til Telefoot ifølge Goal, efter at han havde scoret to mål i Paris Saint-Germains sejr over Montpellier.

- Jeg har fået dette spørgsmål før. Vi diskuterer med klubben for at finde det rigtige projekt. Jeg tænker på det, for hvis jeg forlænger, vil det være for at investere mig selv på lang sigt.

Læs også:Tog fyring med oprejst pande: Kunne huske de små beskeder fra konen

- Jeg er meget glad her. Tilhængerne og klubben har altid hjulpet mig. Men jeg vil tænke over, hvad jeg vil gøre i de næste par år, og hvor jeg vil være. Jeg reflekterer over det og prøver ikke at købe tid eller noget lignende. Hvis jeg forlænger, bliver jeg, så jeg bliver nødt til at tænke over det, siger Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe har især været rygtet til Real Madrid og Liverpool i de seneste transfervinduer. Hvis han nægter at forlænge med Paris Saint-Germain, kan et sommerskifte blive en mulighed.

I den franske hovedstadsklub har han scoret 106 mål og lagt op til 59 på 147 kampe. 

Læs også:EM-chef afslører: Det her kan forhindre fodbold-EM i København

Læs også:AGF-profil tæt på udløb: Interesse fra Danmark og udlandet

Læs også:Superliga-spiller fik kræft: Jeg følte mig ramt helt ned i maven

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...