• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Lacazette: FA Cup-triumf vil redde sæsonen og hjælpe Arsenal i fremtiden

Foto: Getty Images

Klubben har brug for at komme i europæisk fodbold for at tiltrække de rette spillere, fastslår Arsenal-angriberen.

Af tipsbladet.dk

I denne sæson er det ikke gået helt efter planen for Arsenal, hvor man endte på en skuffende ottendeplads. Alligevel har London-klubben lørdag et sidste skud i bøssen til at komme med i europæisk fodbold for 14. gang i træk.

Holdet er nemlig i FA Cup-finalen mod Chelsea, hvor de tager den sidste Europa League-plads, hvis de vinder. Det er noget, som Arsenal-angriber Alexandre Lacazette er bevidst om, fastslår han i pressemødet forud for kampen.

Læs også:13 skarpe til lørdagens Tips 13

- Vi er spændte, fordi vi ved, at vi kan redde vores sæson med et trofæ, som vil betyde en del for både os og fansene. Vi endte på en dårlig placering i ligaen, og vi tabte tidligt til Olympiakos i Europa League, så vi har ramt ved siden af et par af vores mål, siger Lacazette.

Samtidig peger han også på, at være helt afgørende for Arsenals muligheder for at tiltrække de rette forstærkninger, hvis man kan tilbyde europæisk fodbold. 

Læs også:Fabregas forklarer: Derfor vandt jeg flere titler i Chelsea end Arsenal

- Europæisk fodbold er virkelig vigtig. Her kan man tjene penge til klubben, og spillere med ambitioner vil spille i Europa, og jeg tror, at det er nemmere at hente nye spillere og beholde dem, man har, hvis man kommer med i Europa League.

FA Cup-finalen mellem Arsenal og Chelsea spilles lørdag klokken 18.30, og den bliver sendt direkte på TV3+.

Læs også:Arsenal uden midtstopper i FA Cup-finalen: Færdig for sæsonen

Læs også:London-brag i FA Cup-finalen

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...