• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Lægetjek overstået: Pjanic-Arthur byttehandel er tæt på

Foto: Getty Images

Juventus skal betale 75 millioner plus Pjanic for Arthur fra FC Barcelona, forlyder det.

Af tipsbladet.dk

Juventus og Barcelona nærmer sig de allersidste trin i den dans, som de har danset med hinanden i forbindelse med den handel, som skal sende Miralem Pjanic og Arthur Melo hver sin vej.

Senest har de to spillere været til lægetjek i Juventus' medicinske bygning, hvor Barcelona havde sendt folk til Torino for at sikre sig, at lægetjekket med den bosniske midtbanespiller blev gennemført korrekt.

Det melder Sky Sport Italia, som fortæller, at lægetjekket begyndte ved 9-tiden og sluttede i eftermiddags for de to spillere. Hertil skulle der være mødt Juventus-fans op for at hylde Arthur, men den brasilianske midtbanespiller kom ud ved en anden udgang.

Dermed er der ikke meget, der mangler inden skiftet for de to spillere er helt på plads. Her forlyder det endvidere, at prisen bliver på 75 millioner kroner, som Juventus skal betale, da det er forskellen på de to spilleres pris.

Arthur ser desuden ud til at skulle tjene omkring 38 millioner kroner plus bonusser om året i Juventus, mens der ikke er oplysninger om, hvad Barcelona kommer til at betale 30-årige Pjanic.

Barcelona hentede 23-årige Arthur i 2018, og nu skal han altså videre.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...