• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Lampard pønser på at skifte straffesparksskytte efter nyt kiks

Foto: Getty Images

Jorginho kan miste sin rolle som straffesparksskytte i Chelsea, efter at brasilianeren for anden gang på kort tid brændte et straffespark, da Chelsea besejrede Krasnodar med 4-0.

Af gram

Frank Lampard erkender nu, at han pønser på at udpege en ny straffesparksskytte i Chelsea, efter at Jorginho onsdag brændte sit forsøg fra pletten, da Chelsea mødte russiske Krasnodar i Champions League.

Italieneren ramte således stolpen, da han efter 14 minutter fik ansvaret for at bringe Chelsea foran. Jorginho blev senere udskiftet i anden halvleg, hvorefter Timo Werner omsatte et straffespark til scoring. 

Læs også: Slemt keeperdrop satte gang i Chelsea i Rusland

Werner kan overtage rollen
Jorginho brændte også et straffespark, da Chelsea i september tabte med 2-0 til Liverpool, og italieneren kan altså nu ende med at miste sin rolle som fast straffesparksskytte.

- Jorginho har haft en utroligt succesrate i sin karriere, hvad straffespark angår, især i Chelsea. Min opfattelse er, at når man tager så mange straffespark, som han gør, så kan der komme perioder, hvor man brænder et enkelt. Og nogle gange kan der komme perioder, hvor brænder et eller to. Det oplevede jeg selv som spiller, lyder det ifølge Sky Sports fra Lampard. 

- Jeg har absolut intet problem med den måde, som han tager straffespark på, på grund af den succes, han har haft. Jeg ved, at Timo Werner er meget kompetent til at tage straffespark, hvilket vi også så. Vi har også andre spillere, der kan tage straffespark. Så jeg kommer til at tage en snak med spillerne for at vurdere, hvad vi skal gøre fremadrettet. Men faktum er, at vi har gode straffesparksskytter i klubben.

Jorginho har scoret på 23 af de 26 straffespark, han har taget i karrieren. For Chelsea har italieneren scoret på 10 ud af 12 forsøg.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...