• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Landsholdet vinder stor Fair Play-pris

Foto: Getty Images

Som følge af landsholdets håndtering af Christian Eriksens kollaps mod Finland har mandskabet vundet prisen.

Af tipsbladet.dk

Da Christian Eriksen 12. juni gik i græsset og landsholdet i samlet flok skærmede af og hjalp var der plads til, at livreddere kunne yde førstehjælp på banen. Derfor har mandskabet nu modtaget prisen Special World Fair Play Trophy.

Det oplyser DBU på forbundets hjemmeside.

Det er den internationale Fair Play Komité, der står bag prisen, som gives på tværs af sportsgrene. Tidligere har stangspringeren Sergej Bubka, cykelrytteren Miguel Indurain og ishockeyspilleren Wayne Gretzky modtaget den.

Som begrundelse for prisen bliver respekt, teamwork og omsorg for andre påpeget af komitéen. Landsholdsanfører Simon Kjær spillede selv en stor rolle, og han takker på vegne af resten af holdet for prisen.

- Vi er naturligvis glade for at vinde en pris, der gives for at vores hold står sammen og hjælper hinanden. Den dag viste vi, hvem vi er, og hvilke værdier holdet bygger på. Det er jeg som anfører stolt over, lyder det fra Kjær.

Christian Eriksen har efter den ærgerlige oplevelse på banen fået indopereret en slags pacemaker. Læs mere om den og muligheden for at spille med den her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.