• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Landstræner om infight i landsholdslejren: Alle familier har uenigheder

Foto: Getty Images

Gareth Southgate kalder sagen mellem Raheem Sterling og Joe Gomez for afsluttet og sammenligner det engelske landshold med en familie.

Af tipsbladet.dk

Der er grøde i den engelske landsholdslejr. Spændingerne fra weekendens topkamp mellem Liverpool og Manchester City fortsatte ind i den igangværende uge, da det tirsdag kom frem, at Manchester City-spilleren Raheem Sterling havde taget halsgreb på Liverpool-forsvareren Joe Gomez i landsholdslejren.

Som konsekvens er Sterling blevet udeladt af truppen til torsdag EM-kvalifikationskamp mod Montenegro, men mere er der ikke længere i den sag, hævder de to spilleres landstræner.

Læs også:Manchester City-stjerne droppet til landskamp efter infight med Liverpool-spi...

- Beslutningen om at udelade Raheem til kampen på torsdag er blevet truffet, og det er slutningen på den sag for mig. Vi er nødt til at komme videre, og derfor er det vigtigste at holde sammen på gruppen. Det er stadig muligt, efter at følelserne blev roligere i går. Alle arbejdede gennem det, og jeg er meget imponeret over spillerne, siger Gareth Southgate ifølge Sky Sports.

Southgate fastholder, at kemien blandt de engelske landsholdsspillere generelt er god.

Læs også:Guardiola afviser sarkastiske kommentarer om VAR

- Jeg elsker alle mine spillere. Vi er som en familie, og alle familier har uenigheder. Det vigtigste for en familie er at kommunikere disse uenigheder og at arbejde sig gennem dem.

England møder torsdag Montenegro i EM-kvalifikationen og tre dage senere Kosovo i kvalifikationens sidste kampe. England topper gruppe A med 15 point og vil allerede med en sejr over Montenegro sikre sig en billet til sommerens EM-slutrunde.

Læs også:Sarkastisk Guardiola "takker" dommeren efter VAR-drama

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...