• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Lang næse til Kane og Sterling: Henderson vinder årets spiller i England

Foto: Getty Images

Det engelske fodboldforbund har tirsdag aften offentliggjort, at Jordan Henderson har vundet prisen som årets spiller i England foran Raheem Sterling og Harry Kane.

Af tipsbladet.dk

Liverpool-anføreren, Jordan Henderson, er tirsdag aften blev kåret som årets spiller i England. Det oplyser det engelske fodboldforbund. 

Læs også:Efter Harry Kanes skade: Tottenham tilbudt gammel kending

Midtbanespilleren vinder dermed prisen foran to prominente navne i form af Raheem Sterling og Harry Kane, der henholdsvis fik en anden- og tredjeplads. 

Jordan Hendersons 2019 har da heller ikke set helt skidt ud, da han både har været med til at vinde Champions League med Liverpool, mens han også har været en del af det engelske landshold, som har sikret deltagelse ved EM i sommeren 2020. 

Læs også:FA Cup-kamp er blevet aflyst

29-årige Henderson har samtidig også spillet en stor rolle i Liverpools fremragende halvsæson, der blandt andet gør, at de i øjeblikket ligger på førstepladsen i Premier League med 14 point ned til nærmeste forfølger samt en kamp i hånden. 

Læs også:Jürgen Klopp håber på trio til Manchester United-kamp

Læs også:Søndagens rygtebørs: Klopp kigger på Barca-kant

Læs også:Tilfreds Klopp: Vi kunne have lukket kampen tidligere

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...