• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Laporta har sit Barca-hold klar: Stort ikon er med

Foto: Getty Images

Hvis det bliver Joan Laporta, der bliver præsident i Barcelona, så bliver det med et meget kendt ansigt på ledelsesgangen.

Af tipsbladet.dk

Barcelona nærmer sig klubbens kommende præsidentvalg, og her er favoritten til posten den Joan Laporta, som nu har præsteret det hold, som han vil have omkring sig i ledelsen - og her er der blevet plads til et ret kendt ansigt.

Det drejer sig om den tidligere Barcelona-målmand Victor Valdes, som spillede 535 officielle kampe for den catalanske storklub, hvor han var med til at vinde 21 titler, hvor seks spanske mesterskaber og tre Champions League-triumfer skiller sig mest ud.

Foruden ex-målmanden er den forhenværende Valencia-sportsdirektør Mateu Alemany også med. Tilbage i perioden mellem 2003 og 2010 var Laporta præsident i klubben, og dengang var det Rafael Yuste, der var vicepræsident. Det vil han blive igen, hvis de vinder valget 7. marts. Samtidig arbejder de også på at få Carles Puyol med.

Endvidere er navne som Jose Ramon Alexanko, Sergi Barjuan, Pichi Alonso, Xavi Llorens og Albert Benaiges også folk, der kommer til at spille en rolle, har Laporta afsløret, ligesom man også fik præsenteret støtte fra store ikoner som Rafa Marquez, Deco samt Samuel Eto’o.

Foruden Laporta er Toni Freixa og Victor Font også på stemmesedlen, når klubbens omkring 145.000 medlemmer skal finde den næste præsident for klubben efter Bartomeu, som trak sig i efteråret 2020.

En af de ting, som den kommende præsident først skal se på er klubbens store gæld, ligesom Lionel Messi har kontraktudløb til sommer - og det ville blive et stort tab for dem at miste deres argentinske stjerne.

Det ser dog ud til, at der er en stor oprydning på vej i klubben, hvor Martin Braithwaites plads er oppe og vende. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...