• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Laporta med klar reaktion efter Clasico-nederlaget

Foto: Getty Images

Troen på Barcelona-mandskabet er helt klart intakt for klubbens præsident Joan Laporta.

Af tipsbladet.dk

Joan Laportas første periode som klubpræsident for FC Barcelona var med masser af succes på både nationalt og internationalt plan. Det første El Clasico efter han blev indsat på posten igen blev dog tabt med 1-2.

Her sad han sammen med Real Madrids ditto på Real Madrids reservestadion i Valdebebas, og efter kampen havde han en klar besked til fansene, som han delte på Twitter, hvor han gjorde det klart, at man ikke skal give op til trods for nederlaget.

- Vi har otte kampe foran os til at må vores mål om at vinde La Liga. Jeg tvivler overhovedet ikke på holdet, og de kommer til at kæmpe til sidste øjeblik. Visca Barca, skriver han på det sociale medie.

Det er desuden en hilsen, som han har skrevet på både spansk, catalansk og engelsk.

Det er da heller ikke fordi muligheden for at vinde mesterskabet er forpasset med nederlaget til ærkerivalerne. Real Madrid er nu ét point foran på førstepladsen, som de deler med Atletico Madrid, som i skrivende stund er én kamp bagud.

Muligheden for at tage et stort skridt mod mesterskabet kommer i de kommende runder, hvor Barcelona netop skal møde Atletico på hjemmebane, hvor rigtig meget kan blive sat på plads af Messi, Braithwaite og alle de andre.

I nederlaget mod Real Madrid var Martin Braithwaite i centrum for en afgørende situation. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...