• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Laudrup bekymret for Barca: Her får de problemer

Foto: Getty Images

FC Barcelona kommer til at gå en svær fremtid i møde, mener Michael Laudrup.

Af tipsbladet.dk

Barcelona har store økonomiske problemer, hvor en stor gæld sammen med et stort fald i indtægterne har tvunget dem til at vinke farvel til Messi. Problemerne i klubben slutter dog ikke der.

Det fortæller Barcelona-legenden Michael Laudrup på TV3+. 

- Vi snakker ikke kun om den sommer, som de har været igennem. Det er også det, som de er igennem nu - og det, som de kommer til at skulle igennem i den kommende tid og kommende år, siger Michael Laudrup.

Han erkender, at han ikke har tallene på deres økonomi, men når han ser på holdet, så er der meget at være nervøs for.

- Jeg kan faktisk godt blive lidt bekymret for fremtiden. I hvert fald den nærmeste fremtid. Hvad er det, de kommer til at gøre? Det er jo en klub, som gerne vil vinde trofæer. Helt hvordan de kommer til at gribe det an, det kommer til at blive meget interessant at se i de næste to-tre sæsoner, fortæller han.

Endvidere peger Laudrup på, at Barcelonas håb om en ny, stærk ungdomsgeneration, som man havde med Messi, Xavi og Iniesta ville være dejligt for dem. Sådan noget kommer bare ikke sådan lige.

- Problemet er bare, at sådan en kommer ikke hvert 10. eller hver 20. år. Og den kommer i hvert fald ikke lige, når man har brug for den. Det er sådan noget, der kommer på et eller andet tidspunkt efter et rigtig godt stykke arbejde - og så lige pludselig kulminerer det med, at en rigtig god generation finder sammen, siger han og fortsætter:

- Man kan have et enkelt år, som man kan kalde et transitionsår. Men kan man have tre? Kan man have fire? Det tror jeg ikke. Det er meget interessant, hvad de gør med de unge spillere og de rutinerede, som skal bære holdet, lyder det fra Michael Laudrup.

Laudrup peger dog også på, at de med deres nuværende niveau godt kan blive en del af mesterskabskampen i Spanien, som han forventer bliver mellem dem selv, Atletico, Real Madrid og Sevilla. Se hele Laudrups syn på sagen i videoen øverst i artiklen.

Den tidligere Bayern München-boss Uli Hoeness har senest været ude og fortælle, at den catalanske storklub ville være gået konkurs i Tyskland. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.