• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Laudrup forstår ikke Bayern: - Har ikke en chance

Foto: Getty Images

Bayern Münchens defensiv kom lidt for ofte til at stå i nogle situationer mod PSG, som ikke var til deres egen fordel.

Af tipsbladet.dk

Bayern München løb onsdag aften ind i et meget sjældent nederlag - både i Champions League og på hjemmebane - da de tabte med 2-3 til franske PSG i turneringens kvartfinale. Det var dog en kamp, hvor tyskerne virkede til at være overlegne, men alligevel tabte de.

For den tidligere topspiller og nuværende tv-ekspert Michael Laudrup var det åbenlyst, at Bayerns må at spille på åbnede op for nogle muligheder for Paris-spillerne ved to af scoringerne. Det sagde han i nedtaktsprogrammet Goalshow på TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Når man (Bayern red.) presser så højt - hvis de (PSG red.) kommer ud af det pres med den kvalitet, som de har, så ender du jo med at stå tilbage én mod én. Det er jo et problem, hvis Boateng, så skal stå én mod én med Mbappe eller Neymar. Vi kan også huske engang, hvor det var Messi, der stod overfor ham. Så har han jo ikke en chance, lyder det fra Laudrup.

Det var dog ikke kun Bayerns folk, som fik kritik efter opgøret. Det samme gjorde sig også gældende for det vindende hold, hvor cheftræner Mauricio Pocchettino tilsyneladende har en stor opgave foran sig i returopgøret.

- Han står med en opgave, der lyder 'hvordan kommer vi ud af det pres?'. Det kan også godt være, at de scorede deres mål, men de havde jo ikke tre sammenhængende afleveringer. Der skal han jo finde ud af, hvordan man kommer ud af det første pres, siger han og fortsætter:

- Dvs, når vi erobrer bolden eller Bayern mister den, de første to-tre afleveringer, hvordan kommer vi ud af det? Det kræver hurtighed i tanke og bevægelse fra spillere, forklarer landsholdslegenden.

I onsdagens anden Champions League-kvartfinale var Andreas Christensens Chelsea også i kamp. Læs mere om dét opgør her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...