• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Lazio henter storrygende cheftræner

Foto: Getty Images

Maurizio Sarri ryger fremover sine cigaretter på sidelinjen som Lazio-træner, bekræfter klubben onsdag.

Af tipsbladet.dk

Den italienske hovedstadsklub Lazio mistede for nylig sin cheftræner gennem de seneste fem år, Simone Inzaghi.

Han er nu erstattet af 62-årige Maurizio Sarri. Det bekræfter klubben på sine officielle kanaler onsdag eftermiddag.

Sarri har været arbejdsløs siden sidste sommer, da han blev fyret i Juventus på trods af et vundet mesterskab i sin første sæson i klubben.

Før Juventus vandt Sarri med Chelsea en Europa League-titel og sluttede som nummer tre i Premier League i 2018/19-sæsonen, inden han selv ønskede at vende tilbage til Italien.

Den karismatiske italiener er blandt andet kendt som storryger, og det image har Lazio modsat Chelsea og Juventus tilsyneladende ikke tænkt sig at nedtone.

Klubben teasede for ansættelsen onsdag ved blandt andet at skrive: "Hvem kan tænde?", efterfulgt af en cigaretemoji på Twitter.

Det blev senere fulgt op af et tweet med billeder af en cigaret, træningstøj og en bank, der alle pegede på en ansættelse af Sarri.

Billederne er nemlig åbenlyse symboler på den tidligere bankmand, der fik sit gennembrud som toptræner i Empoli for små ti år siden og siden fulgte succesen op i Napoli.

Og siden har Lazio altså også officielt bekræftet Sarris ankomst.

Lazio er langt fra ubekendt med at have en storrygende cheftræner på sidelinjen.

I midten af 1990'erne pulsede det offensivt kompromisløse trænerikon Zdenek Zeman løs, mens han stod i spidsen for en af klubbens mest succesfulde perioder.

/ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...