• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ledig træner om Tottenham-rygter: Alt er muligt

Foto: Getty Images

Den tidligere Tottenham-spiller er ikke afvisende over for at overtage trænertjansen i klubben.

Af tipsbladet.dk

Jose Mourinho blev tidligere på ugen fyret som Tottenhams cheftræner efter godt 17 måneder i jobbet, og nu skal London-klubben ud og finde en ny chef.

I den forbindelse er tyske Jürgen Klinsmann blevet nævnt som en mulig kandidat, og selv vil han ikke afvise, at et comeback til Tottenham kan komme på tale.

Jürgen Klinsmann spillede nemlig for Tottenham ad to omgang - første i 1994/95 og siden i 1997/98. Siden han lagde støvlerne på hylden i 2003, har tyskeren blandt andet været landstræner for Tyskland og USA, ligesom han har været cheftræner hos Bayern München og Hertha Berlin.

Nu er han ikke afvisende over for et job hos Spurs.

- Jeg siger dig, alt er muligt i livet, siger Jürgen Klinsmann ifølge ESPN FC og tilføjer:

- Jeg troede aldrig, jeg ville træne Tyskland ved et VM. Jeg troede aldrig, jeg ville træne USA i seks år eller Bayern München. Så vi må se om et par måneder, hvem der bliver Tottenham-manager.

Resten af sæsonen skal den blot 29-årige Ryan Mason agere trænervikar hos Tottenham. 

Foruden Jürgen Klinsmann er flere landstrænere og en tysk succestræner blevet nævnt som emner i Tottenham. Læs mere om det ved at trykke her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...