• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Leganes-boss: Braithwaites skifte til Barcelona var brutalt

Foto: Getty Images

Leganes-sportsdirektør Txema Indias mener, at klubben kan komme godt videre efter det pludselige salg af Martin Braithwaite, men det var meget hårdt for dem, da det skete.

Af tipsbladet.dk

Da Martin Braithwaite skiftede fra Leganes til FC Barcelona tidligere i denne sæson, så var det udenfor transfervinduet, som betød, at Leganes ikke kunne hente en erstatning for den danske landsholdsspiller. 

Barcelona hentede Braithwaite for spillerens frikøbsklausul, som de havde fået dispensation til at gøre. Det samme fik Leganes dog ikke bagefter.

I et interview med den catalanske sportsavis Sport fortæller Leganes' sportsdirektør Txema Indias om perioden, hvor han ikke lægger skjul på, at det var en hård tid for klubben.

Læs også:Braithwaites gamle træner: De taktiske evner er ekstraordinære

- Det gjorde mig rasende, fordi jeg mente at den skade, som det gjorde os var brutal. Nu tænker jeg kun på de spillere, som vi har i truppen, som er dem, der skal hjælpe os med at undgå nedrykning, siger han og fortsætter:

- Martins (Braithwaite red.) fortælling er historie nu, og jeg har ondt af ham, fordi han kommer til at få færre minutter. Han er en dygtig spiller, men det er vand under broen og historie for Leganes og for mig. Vi kan kun fokusere på, hvad vi har lige nu, lyder det fra Txema Indias.

Faktisk peger Leganes-sportsdirektøren nu på, at han mener, at salget af Braithwaite har givet dem en indtægt, som kan være med til at gøre fremtiden mere lys for klubben.

Læs også:Martin Braithwaite testes for coronavirus i Barcelona

Siden skiftet fra Leganes til Barcelona er det blevet til tre kampe i den bedste spanske række for Martin Braithwaite.

Den spanske liga begynder igen efter en lang coronapause 11. juni. 

Læs også:Efter Braithwaite-køb: Barcelona forråder deres egen plan

Læs også:Martin Braithwaite: Barca-ledelsen ved, hvor stærk jeg er mentalt

Læs også:Braithwaite: Jeg vil spille på historisk godt Barca-hold

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...